Instagram WhatsApp
Logo De Waterval

Retraites

Samen met collega’s organiseer ik verschillende retraites of workshops. Deze hebben verschillende doelen en dus ook verschillende vormen. Wij houden van spelen, wij houden van lachen, wij brengen daarom de oefeningen spelenderwijs. De verschillende programma’s hebben steeds een andere vorm, de 1 wat ontspannen en rustig en de ander wellicht wat meer confronterend en super helend.

Hierbij kan je denken aan retraites die de verbinding met jezelf versterken in de vorm van. Meditaties Yoga, stiltes, chakra’s en spiritualiteit in de breedste zin van het woord. Ontdekken van rust en ontspanning.

Retraites speciaal alleen voor vrouwen. Om meer verbinding te krijgen met onze vrouwelijke kant. Onze power woman kracht te ontdekken. Ontdekken van stilte en onze kracht.

Retraites die zijn gericht op het helen van onze pijnen. Deze retraites hebben een andere functie dan de boven genoemde retraites. Je komt met een intentie en deze intentie zet je uit voor jezelf en in de groep. Deze vorm van retraite heeft een extra verdieping, door de opzet van het programma kom je in de diepere lagen van jezelf om te mogen en kunnen helen.
4 maal per jaar organiseren wij deze vorm van retraite. Het programma zal vaak de vorm van sporten & beweging/ familie opstelling of andere constellaties hebben. Angerwork (met je boosheid werken) kan ook zo’n thema zijn. Het is een intensief programma, waarin wij de balans tussen sport, werken aan jezelf, ontspanning, goede voeding steeds weer opzoeken. Deze retraites worden spelenderwijs gebracht, soms wat confronterend maar altijd met een traan en een lach. De thema’s en data’s worden aangeven in het blokje agenda. Er naar vragen en infomeren mag en kan altijd.

Workshops

De workshops die ik geef betreffen een dag van 10-16 uur
Verschillende Thema’s OA kunnen dit zijn.
Chakra’s
Meditatie
Yoga lu jong workshop
Mindfulness
Healing of bijeenkomsten voor mensen met een gave en gewoon samen zijn

Workshops die ik geef met collega’s

Uiteraard blijven we nieuwe workshops creëren en kunnen wij deze zelfs voor bedrijven, scholen of andere groepen op maat maken. Ook voor de workshops geldt spelenderwijs worden deze gebracht. Altijd interactief.

De workshops die wij gecreëerd hebben zijn:

  • Explorer your talent: Het helpt je, jouw talent te ontdekken en te ontwikkelen.
  • Geluk en succes: het helpt je en brengt je dichter bij je doel, je ondervindt welke stappen je kunt gaan zetten, wat je nog nodig hebt.