Instagram WhatsApp
Logo De Waterval
foto

Psychodynamische therapie

Bij deze therapie worden verschillende werkvormen gebruikt. Het is een nieuwe manier waar de beste technieken van diverse therapieën worden gebundeld. We kijken samen in alle rust wat jou het beste kan helpen. Het voordeel is dat je niet al hoeft te kiezen voor een bepaalde vorm, maar dat we het aan kunnen laten sluiten bij jouw wens. Het is een interactieve vorm. Het is niet alleen stil zitten en praten. Er zijn mooie oefeningen om zaken nog helderder te krijgen. Daarbij vallen sommige oefeningen goed te combineren met wandelen, mocht je dat fijn vinden.

Het werkt door op lichaam ziel en geest, het brengt bewustzijn, liefde en compassie voor jezelf met alles wat in je leeft.
Zodat je minder vanuit je pijnen en struggles kunt gaan leven. Het gaan leven van: ‘jouw echte jij’.
Het enige wat je nodig hebt is jezelf, een beetje moed en vooral open durven kijken naar jezelf. De wil en de kracht /inzicht om te willen veranderen, los te laten wat je niet meer nodig hebt is bij alle therapieën van wezenlijk belang. Ik bied je daarbij graag een helpende hand. Het is een interactieve therapie, wat inhoudt dat we meer doen dan alleen praten.

De beste technieken gebundeld

Bij psychodynamische therapie maken we bijvoorbeeld gebruik van aspecten uit: hypnose, regressietherapie, innerlijk-kind-werk, systemisch werken, relatietherapie en NLP. Delenwerk, voice diagaloog, EMDR. Zoals je leest zijn er een hoop technieken om jou in jouw proces te ondersteunen.
Gespecialiseerd in trauma en beweging. De kracht van beweging en luisteren naar je lichaam. Hoe sport ondersteunend kan zijn aan je gehele herstel, mentaal psychisch. Sport met name yoga, hardlopen en wandelen zijn uiterst geschikt voor de welkome verandering en te gebruiken in Therapie. Als dat we ook voeding niet overslaan. Omdat voeding en sport veel invloed hebben op onze hormonen.